Eveniment Modelism la Ploiesti Shopping City

Expo modelism PloiestiIn zilele de 20 si 21 mai 2017, la Ploiesti Shopping City (mall Carrefour), intrarea 2, intre orele 11 si 17, va invitam sa participati alaturi de noi la prima actiune de promovare a modelismului din Romania in randul publicului larg, organizata de magazinul de modelism www.radiomodele.ro in colaborare cu Ploiesti Shopping City.

Printre activitatile ce vor avea loc in cadrul acestei actiuni de promovare, vor fi demonstratii si concursuri de automodele, demonstratii de aeromodele, expozitie de produse si multe surprize. In premiera in Romania, orice vizitator va putea pilota un automodel pe circuitul profesional pus la dispozitie de www.radiomodele.ro. Deasemeni, orice viztator va putea construi un aeromodel sau vedea din ce este compus un automodel!

Pana acum au confirmat participarea alaturi de organizatori clienti, prieteni si entuziasti, cat si Clubul de Aero si Navomodele din cadrul Palatului Copiilor din Ploiesti.

Am lansat invitatii catre Federatia Romana de Modelism si asteptam raspunsul acestora. Reiteram cu aceasta ocazie invitatia catre toate persoanele si entitatile interesate sa participe cu demonstratii de auto si aeromodele sau sa expuna aero, navo sau automodele, sa ne contacteze.

This Post Has 3 Comments

  1. De ce ar fi prima actiune de promovare a modelismului din Romania ?

  2. Buna ziua, explicatia premierei este in text: va fi o actiune de promovare INTERACTIVA a modelismului, oamenii vor putea vedea, testa, asambla produsele. Deasemeni, e prima data cand un club de modelism participa alaturi de o firma privata, la o actiune intr-un mall. Prima data cu aero, navo si automodele toate intr-un singur loc… De ce nu veniti sa vedeti in ce consta premiera, sa va convingeti singur?

  3. Am intrebat, pentru ca in 2011, Clubul Sportiv Model East din Iasi, a facut o astfel de promovare, e adevarat ca doar pe auto si aero. Actiunea de promovare a fost de fapt motivata de un concurs de automodele, cu publicitate la radio local si cu sprijinul catorva sponsori. Cu aceasta ocazie a fost posibila si promovarea aeromodelismul, prin expunerea de modele cat si zbor cu aeromodel indoor, elicopter si un tricopter. Toti cei prezenti au putut participa activ la eveniment, atat prin participare la concurs cat si la testarea, asamblarea sau demontarea modelelor prezentate, auto sau aero. Toate acestea au avut loc intr-un complex comercial, care a gazduit acest eveniment timp de 1 saptamana si 2 weekenduri.
    Admir foarte mult ceea ce faceti, dar intrebam de ce ideea de exlusivitate, atat timp cat, cu siguranta, in multe locuri din tara au mai avut loc actiuni similare, doar ca nu pot fi promovate la nivel national. Va urez succes in actiunile dvs. si sper sa cresca numarul celor implicati in astfel de evenimente dar si numarul modelistilor din RO ! Mult noroc !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close Menu